Hinauspalvelu Lapinjärvi – apua jopa 30-60 minuutissa

Soita 010 501 7900

Hinauspalvelu Lapinjärvellä nopeasti. Soita Anderssonin ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava REDGO Lapinjärven hinauspalvelun ammattilainen
Vi betjänar också på svenska
Tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu, seuraa tilausta verkossa

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Anderssonin 24h numeroon 010 501 7900 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 010 501 7900 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Anderssonin kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson korjaamot.

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Lapinjärvellä

Hinauspalvelun tilaaminen Lapinjärvellä on helppoa ja yksinkertaista. Hinaus Andersson päivystää 24h numerossa ☎ 010 501 7900 tai tee 📱 nettitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Lapinjärvellä noin 30-60 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Lapinjärven alueella

Anderssonin Hinauspalvelu on autoilijoiden vankka tuki Lapinjärvellä, tarjoten luotettavaa apua kaikenlaisiin tilanteisiin. Kun autossasi ilmenee ongelmia, voit turvautua Anderssonin asiantuntevaan apuun, joka on vain puhelinsoiton päässä ja saapuu paikalle nopeasti. Kesäisin tarjoamme apuamme erityisesti Lapinjärven upeissa maisemissa, kuten järvien rannoilla ja viehättävillä kyläteillä.

Lapinjärven alueella autoilijat saattavat kohdata haasteita erityisesti talvikuukausina tai matkailusesongin aikana, ja Anderssonin Hinauspalvelu on valmis auttamaan kaikenlaisissa tilanteissa. Olipa kyseessä sitten akun tyhjeneminen, rengasrikko tai lukittu auto, kokeneet tiimimme löytävät ratkaisun ja varmistavat, että voit jatkaa matkaasi Lapinjärvellä mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Lapinjärven kauniiden maisemien ja luonnon lisäksi Anderssonin Hinauspalvelu tuntee alueen erityisen hyvin. Apumme löytää perille Lapinjärven keskustasta aina syrjäisimmille mökkipoluille asti. Palvelumme on suunniteltu kattavasti myös raskaan kaluston tarpeisiin, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme ammattitaidolla ja tehokkuudella.

Valitsemalla Anderssonin Hinauspalvelun Lapinjärvellä valitset luotettavan ja paikallisen kumppanin, joka on aina valmiina auttamaan sinua tielläsi tässä Uudenmaan kauniissa osassa.

Hinausautovarikot sijaitsevat Porvoossa, Liljendalissa, Kotkassa ja Kouvolassa. Hinausautot ovat jatkuvasti työssä koko toimialueella. Näin ne ovat nopeasti lähtövalmiina auttamaan, kun tarvitset ammattilaista apuun.-

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 010 501 7900 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Hinauspalvelun hinta Itä-Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 010 501 7900

Hinauspalvelu Lapinjärvellä kaikille ajoneuvoille

Anderssonin ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Itä-Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa sinua auttaa 9 Anderssonin hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 18 hinausautoa ja 2 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Lapinjärven alueella.

Toiminta-alue

Askola Kotka Kouvola Lapinjärvi Myrskylä Porvoo Pukkila Pyhtää Sipoo Hamina Loviisa

Itäisellä Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa sinua palvelevat

Person placeholder
Peter
Itäinen Uusimaa
0400 302 598
Person placeholder
Blonkka
Porvoo ja Sipoo
0400 140 800
Person placeholder
Jesper I.
Porvoo ja Sipoo
0400 140 800
Person placeholder
Mikael
Itäinen Uusimaa
0400 302 598
Person placeholder
Roland
Itäinen Uusimaa
0400 302 598
Person placeholder
Johan
Itäinen Uusimaa
0400 302 598
Person placeholder
Teemu
Kouvola, Kotka ja Hamina
0500 302 598
Person placeholder
Aku
Kouvola, Kotka ja Hamina
0500 302 598
Person placeholder
Jesper A.
Itäinen Uusimaa
0400 302 598

Falck Porvoo on nyt nimeltään REDGO

Falck on ollut suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Nyt olemme REDGO. Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa oli aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluita ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

Miksi muutos tapahtui?

REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

Mitä uusi nimi tarkoittaa?

Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muuttuuko jokin asia käytännössä?

Hinaus Andersson Oy (REDGO Porvoo) palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.