Östra Nyland och Kymmenedalen (Borgå, Lovisa, Kouvola, Kotka, Fredrikshamn)

Bärgningstjänst – hjälp på 20-60 minuter

Bärgningstjänst snabbt och enkelt. Ring bärgningstjänstens proffs för bästa råd. Vi har fått beröm av vänlig, professionell och kunnig

Pålitlig Falck bärningservice professional
Vi betjänar också på svenska
Följ med hur tjänsten framskrider i realtid

Så här begär du snabbt bärgningstjänstens i Östra Nyland och Kymmenedalen

Det är enkelt att beställa Bärgningstjänstens. Hinaus Andersson Oy har jour 24 timmar om dygnet på 010 501 7900 eller gör en digital beställning.

Du kommer att få hjälp av en bärgningspecialist. Vi kommer att fråga dig enkla saker för att hjälpa dig veta vilken typ av hjälp som är bäst för dig. Att reparera ditt fordon på vägen kan hjälpa dig att fortsätta resan och undvika ett verkstadsbesök.

Det tar ungefär 20-60 minuter för en bärgningsbil eller vägservicebil att anlända till området till östra Nylands och Kymmenedalen. Du kan följa ditt ärende i realtid och se när hjälpen kommer eller när fordonet har tagits till en verkstad.

 

 

 

 

Bärgningstjänstens pris

Jag har en försäkring

Försäkringar ersätter ofta bärgningstjänstens utan självrisk eller bonusförlust. Ring 010 501 7900 och vi kan kolla försäkringens innehåll.

Jag betalar själv (från 101 €)

Bärgningstjänstens pris i i Östra Nyland och Kymmenedalen från 101 euro. Spara tiotals euro genom att välja en tid utanför rusningstid. Kolla bärgningstjänstens pris eller ring 010 501 7900

Tag kontakt
Ring 010 501 7900 eller gör beställning på nätet. Vi hjälper gärna, att fråga kostar ingenting.
Tidtabell
Du får en tidsuppskattning av chauffören och kan följa med beställningen.
Snabb hjälp
Du kan vänta vid bilen eller fortsätta med t.ex taxi. Vi ger gärna råd.
Bästä betjäningen
Ditt fordon repareras på plats eller förs till en verkstad. Vi känner bra till till östra Nylands och Kymmenedalen verkstäder.

Jag har försäkring, hur går jag till väga?

Bärgning av fordonet till närmaste verkstad eller reparation vid vägkanten kan vara helt avgiftsfri. Du behöver inte betala något, vi fakturerar ditt försäkringsbolag direkt. Ring Hinaus Andersson Oy 24h på numret 010 501 7900 så kan vi granska din försäkring.

För alla försäkringsbolags kunder

Bärgningstjänst till östra Nylands och Kymmenedalen för alla fordon

– –

Serviceområde

Borgå Lovisa